divendres, de setembre 29, 2023

WEBINAR "FAMÍLIES QUE LLEGIM EN VEU ALTA"


Benvolgudes i benvolguts,

Us convidem a totes les famílies, al webinar gratuït del programa FEAC "Famílies que llegim en veu alta", que es realitzarà en format virtual el proper 4 d'octubre a les 19:00h.

En aquest webinar, relacionat amb la campanya #acasallegimenveualta que hem engegat aquest curs, aprendrem quins són els beneficis de la lectura en veu alta, i descobrirem que aturar-nos per dedicar estones per compartir lectures amb els nostres infants és una manera excel·lent d’enfortir vincles, gaudir de la lectura i millorar la competència lingüística. També donarem consells i estratègies per dur-la a terme de manera senzilla i efectiva.


La ponent encarregada serà Maria Gajas i Roig, llicenciada en Humanitats i professora de llengua i literatura a Secundària a l’escola Vedruna Àngels des de fa 17 anys. Ha estudiat el màster de Biblioteca Escolar i promoció de la lectura i és mediadora de literatura infantil i juvenil dinamitzant clubs de lectura, fent assessoraments i formacions en el camp de la LIJ. La trobareu a Instagram @allegir_lij

Esperem que sigui del vostre interès!

CCAPAC